Skönheten i kvällsmatcher

De som känner mig vet att jag älskar kvällsmatcher. Strålkastarnas sken i mörkret, doften av stekt hamburgare och lök, de nervöst trampande polishästarna, ljudet av förväntan. Inte mycket slår det. Här om veckan knäppte jag lite utanför Fulhams charmiga arena Craven Cottage. Handhållet och med högt ISO. Jag är själv löjligt förtjust i korniga svartvita foton av dokumentär karaktär. Antagligen älskar man det eller så hatar man det gissar jag. För mig blev det ett välbehövligt träningspass inför den sista säsongen på Råsunda.

Gillar ni dem kan jag lägga upp fler foton senare. Lämna gärna en kommentar!

Kommentera gärna inlägget:

  • Jerry • 14 februari 2012 18:22:56
    Nightbus fast på foto - jag gillar det så ge oss eller mig gärna fler foton från denna kväll!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Arja kenntoft » Mariaön:  ”Fantastiskt att läsa om detta. När jag tillhörde båtfolket på -90 talet, besökte..”

  • Katja » Mariaön:  ”Spännande läsning, skulle vilja veta mer om hur byggnaden använts. Vi har ankrat..”

  • Lisa » Mariaön:  ”Hej! Tack för infon. La till här igår kväll. Helt tagna av ön! Spännande histori..”

  • Kent W Åberg » Mariaön:  ”Tack för trevlig och nyttig information. Sverige är fullt av historier om männis..”

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

Bloggarkiv