Kullberger-foto

Skönheten i kvällsmatcher

De som känner mig vet att jag älskar kvällsmatcher. Strålkastarnas sken i mörkret, doften av stekt hamburgare och lök, de nervöst trampande polishästarna, ljudet av förväntan. Inte mycket slår det. Här om veckan knäppte jag lite utanför Fulhams charmiga arena Craven Cottage. Handhållet och med högt ISO. Jag är själv löjligt förtjust i korniga svartvita foton av dokumentär karaktär. Antagligen älskar man det eller så hatar man det gissar jag. För mig blev det ett välbehövligt träningspass inför den sista säsongen på Råsunda.

Gillar ni dem kan jag lägga upp fler foton senare. Lämna gärna en kommentar!

Kommentera gärna inlägget:

  • Jerry • 14 februari 2012 18:22:56
    Nightbus fast på foto - jag gillar det så ge oss eller mig gärna fler foton från denna kväll!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

Bloggarkiv