Kullberger-foto

AIK 3-0 Lech Poznań

Arbetet med Dokument Råsunda rullar vidare. Jag är som nämnts tidigare numera aningen mer restriktiv med att publicera foton från projektet för att inte nagga av slutproduktens värde för mycket. Tänkte dock att jag skulle ursäkta mitt usla foto-bloggande med några svartvita foton från mötet med Lech Poznań förra veckan. Kommentera gärna!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

Bloggarkiv