Kullberger-foto

Här spelade vårt lag: Försäljningsstart 10 december

Boken är på tryckeriet och kommer att vara ute till försäljning senast måndag 10 december!

 

Du kan köpa boken via hemsidan och Akademibokhandeln i Solna Centrum. Vi hoppas på att snart kunna presentera fler återförsäljare så som AIK-shopen.

 

Vidare kommer den här sidan att förvandlas till en "Dokument Råsunda-blogg" med foton, tidningsurklipp, anekdoter och mycket annat. Kom gärna tillbaka snart igen!

 

Rekommenderat utpris: 250 kr

 

Om boken:

 

Det här är inte en bok om Råsunda Fotbollstadions stolta historia. Söker du en bok som fokuserar på matcher, målskyttar och statistik ska du fortsätta att leta...

 

[...]

 

Den här boken är resultatet av ett försök att fotodokumentera det där som varken är svart eller gult, det där som på något outgrundligt vis sammanlänkar eufori, bottenlös sorg, gemenskap, galenskap och stolthet; det som gjorde Råsunda till något unikt och som inte kan fångas varken med vackra spelarfoton eller i en kvällstidningsbilaga.

 

[...]

 

Svunnen tid kommer inte tillbaka. Men ingen kan ta våra minnen ifrån oss. Fotona talar till oss. Berättelserna sitter i detaljerna. Och Råsundas falnande färg och spruckna betong har mycket att berätta. Här spelade vårt lag.

Etiketter: boken

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

Bloggarkiv

Etikettmoln