Kullberger-foto

Våren närmar sig

Ett av flera tusen foton från dokumentationen av Råsunda.

Vi börjar ana hur vintern förlorar sitt grepp. På söndag spelar AIK på Skytteholm igen. Och i brevlådan väntar plötsligt en dag ett kuvert. Årskortet. Men Östra Övre är inte längre Östra Övre.

AIK Fotboll tar klivet in i en ny tidsålder. AIK spelar inte längre på Råsunda. Vi supportrar kan nu bara vårda våra minnen efter bästa förmåga.

Det finns många åsikter om den nya arenan klubben hyr in sig på. Men kom ihåg att det bara är vi AIK-supportrar tillsammans som kan skapa något bra.

 

Min ambition är att fortsätta dokumentera Råsunda tills det inte längre finns något kvar att dokumentera. Arbetet ska sedan sparas för eftervärlden i minst tre kopior; min egen, AIK Fotbolls och Solna Stads. På så vis hoppas jag att Råsunda på sätt och vis kan leva vidare.

 

Kan också meddela att det finns intresse att ställa ut delar av materialet, men även från ett par olika digitala medier, vilket är oerhört kul. Mer om detta senare.

 

Andra upplagan är nästan utsåld och Svarta Massan ska som sagt få 25 kr per såld bok.

 

Vi ses på Skytteholm!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

Bloggarkiv