Kullberger-foto

Vi flyttar! Vi drar! Pyser! Sticker! Avviker! Dunstar! I månadsskiftet oktober-november flyttar vi till Mellösa i Sörmland. Familj och företag. På riktigt!
Och det ska bli så jävla skönt. 

Här är lite mäklarfoton:
 

Inser att jag här inte har berättat så mycket om fotoprojektet jag gjorde förra året då jag följde Sundbybergs IK i fotbollens Division 2 Norra Svealand. Och ja, vad hände egentligen? Svaret är väl att inte så mycket alls hände. Tyvärr.
 
Jag följde laget under hela 2017 och det blev i mitt tycke en riktigt bra och tämligen unik fotodokumentation. Men det var ganska tydligt att intresset för projektet var rätt svalt i min omgivning. Inte ens klubben fångade upp det, än mindre kommunen, lokala gallerier, tidningar, etc.

Och i ärlighetens namn tappade jag lusten nånstans där när höst övergick i vinter och ansträngde mig inte heller till det yttersta för att få ut materialet.

Dock har jag under 2018 faktiskt fortsatt att fotografera Sumpans matcher med viss oregelbundenhet. Det är utvecklande och fungerar faktiskt också lite som meditation för mig i en stressig vardag.

Vid tillfälle ska jag välja ut mina favoriter och visa här i bloggen!

Här är två foton från förra veckans 3-3-match hemma mot FC Gute på Sundbybergs IP.

Det blev ju en tredje upplaga också av min hyllning till saknade Råsunda Fotbollstadion.
Passa på och köp den på Telling Stories!
 

Har påbörjat ett nytt fotoprojekt; Sundbybergs IK - Division 2 Norra Svealand! Otroligt kul, fria tyglar och helt oklart vad det kommer mynna ut i.
Flera foton hittar du på min privata Instagram.

...skiljde sig från tidigare år då vi den här gången hyrt en husbil i två veckor. Gamla charmiga Wolfgang the Motorhome gjorde ett fint jobb och även vädret visade sig från sin bästa sida! Här kommer en bildkavalkad, högt och lågt, med kanske lite för många solnedgångar och horisonter, vilket är lätt hänt när man är på öjn.

Etiketter: gotland

This post is ment for our foreign friends who don't experience snow very often, or say never. These photos was taken at my fathers "summer house" this weekend.
 

...and finally - HAPPY VALENTINE'S DAY!!
 

På morgonen den 23:e december tömde vi en minst sagt försenad container från Indien. Vi kommer med andra ord ha att göra fram till vi åker på semester - till Indien! - i början på 2016...
 

Tiden räckte inte till för ett personligt julkort i år - ni får hålla till godo med det här från företaget!

Vi åkte på en blixtvisit till Indien i mitten av oktober - utan barn och utan massor med packning... Två dagar i Jodhpur där vi bland annat hälsade på vår leverantör samt två dagar i Delhi där vi träffade vår indiska familj (åtminstone de tre brorsorna) och gick på en stoooor mässa!

Här är lite bilder huller och buller... tiden fanns helt enkelt inte för att fotografera seriöst denna resa. Och 38 grader utan strand/pool eller minsta havsbris tog också lite på krafterna ska erkännas...
 

...börjar lida mot sitt slut. Här kommer lite foton! Och som vanligt varnar vi känsliga besökare för att det som så ofta nu för tiden mestadels är barnfoton...
 

En salig blandning och som vanligt mycket fram och tillbaka även om vi förstås bodde i familjens hus på Fiskargränd i Visby. Tyvärr var vädret inget vidare men det tar vi igen nästa år!

I lördags gjorde Nelly debut för Ursviks 09:or i en träningsmatch.

Här är några foton från sidlinjen! Klicka för bättre foto...
 

Uppdateringarna på den här sidan lyser för det mesta med sin frånvaro. Beklagar det. Arbetet med Telling Stories tar den mesta av tiden. Här är i alla fall lite foton från vår Indien-resa nyligen!

Jag kan tipsa den Råsunda-intresserade att vi med en hastighet av en igelkott håller på att öppna webbshopen på tellingstories.se och först ut är ett vykortspaket med Råsunda-nostalgi.

Klicka här!

Finns även AIK-matchbilder tagna av duktiga Jesper Zerman här.

Många fler produkter kommer släppas på inom kort är planen!

Av jävligt oklar anledningen fungerar INTE henrik@kullberger.se sedan ett par veckor tillbaka. Vi kan väl säga att det jobbas på problemet eller nåt. Använd henrik.kullberger@gmail.com tills vidare!

Halsont och en deprimerande valvaka, då kan jag lika gärna slänga upp lite foton från dagens tripp till Gällnö i Stockholms skärgård!
 

Imorse tog jag och Herr Österman båten ut till Gällnö där vi hade en utomordentligt trevlig dag fjärran en tämligen smutsig valrörelses slutspurt. Foto från Strömkajen.
(Och ja, jag förtidsröstade. Och nej, gräset är inte grönare på andra sidan!)


Inte mycket uppdateringar här nu. All tid går till öppnandet av Telling Stories som du kommer få mer information om snart. Tills vidare kan du följa oss på Instagram och Facebook!

Tillbaks i stan igen. Tänkte jag skulle slänga upp några fler foton från Gotland. Den som följer mig på Instagram och/eller Facebook har kanske sett några av fotona redan då jag rastat kameran någorlunda flitigt under den här Gotlandsvistelsen.

Costa Rica i kvartsfinal i VM och livet leker på Gotland. Vi kämpar på...

Tog bilden häromkvällen när Gotland Runt-båtarna passerade Visby. En fin kväll när man verkligen kunde sakna vår nyligen sålda båt.

I slutet av augusti kommer vi att öppna en inredningsbutik med fotogalleri på Fredsgatan i Sundbyberg. Telling Stories är både namnet och konceptet. Massor med information kommer närmare öppning. Här kommer en skiss över lokalen.

Don't ask...

Etiketter: nelly barn svartvitt

Imorgon söndag kliver jag kanske för sista gången ut från den arbetsplats där jag varit fast anställd sedan 1998 (egentligen började jag långt innan det). Tekniskt sett går jag på föräldraledighet följt av ett års tjänsteledighet. Även om jag provat på ett antal olika roller under åren ska jag nu äntligen kliva ur mina invanda fotspår och testa vingarna i egen regi på riktigt.

Jag och min fru kommer i slutet av sommaren att öppna butik med fotokonst och inredning i Sumpan. Massor med information kommer - inte en chans att du kommer undan!

Här är några foton - minnesbilder? - jag tog i samband med ett av mina arbetspass senaste veckan.

Förlåt melankolisk bildredigering.
 

För kännedom:

Ni som väntar på svar från mig, det kommer. Så småningom.

Etiketter: mamma familj vila i frid

Området runt Old Street, Shoreditch och Brick Lane känns alltmer som Londons svar på Södermalm och jag är inte oreserverat övertygad. Men det funkar som en söndagspromenad, det gör det.

Och sen aningen västerut till fantastiska Trellick Tower förstås!

Uppdateringarna får vänta. Livet kom emellan.

Senaste inlägg

Instagram

Mina Englands-resor

Sri Lanka

Gotlands-besök

Fotboll

Senaste kommentarer

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

  • Kristin » Nelly & Cecilias 4-årskalas:  ”Åh, vad roligt att se så fina bilder på Ursviksgänget. Signe var så förnöjd efte..”

Kategorier

Bloggarkiv