Kullberger-foto

Det blev ju en tredje upplaga också av min hyllning till saknade Råsunda Fotbollstadion.
Passa på och köp den på Telling Stories!
 

Har påbörjat ett nytt fotoprojekt; Sundbybergs IK - Division 2 Norra Svealand! Otroligt kul, fria tyglar och helt oklart vad det kommer mynna ut i.
Några foton hittar du på fotbolls-fliken, ännu mer på min privata Instagram.

...skiljde sig från tidigare år då vi den här gången hyrt en husbil i två veckor. Gamla charmiga Wolfgang the Motorhome gjorde ett fint jobb och även vädret visade sig från sin bästa sida! Här kommer en bildkavalkad, högt och lågt, med kanske lite för många solnedgångar och horisonter, vilket är lätt hänt när man är på öjn.

Etiketter: gotland

Ibland behöver jag bara komma bort. Bort från den där världen där alla är projektledare, ord som merchandise vedertaget, där Samir och Victor spelas på radio, vardagsrasismen frodas i kommentarsfälten, där barnens fotbollsplaner får ge vika för nya sterliserade huskroppar och folk gladeligen byter bort stolthet och vett mot egen vinning. Då är Beckholmen bra.

När jag jobbade på träskutan Constantia en gång i tiden så spenderade jag gissningsvis 2-3 vintrar i torrdockorna på Beckholmen. Ett annat liv. En annan tid.

Området runt Beckholmen - Nordenskiöldsgatan, Breda gatan, Andrégatan, m fl - är en bortglömd Stockholmspärla. Trots att lyxkrogen Oaxen förstås lockar ditt en annan publik.

En bra dag!

This post is ment for our foreign friends who don't experience snow very often, or say never. These photos was taken at my fathers "summer house" this weekend.
 

...and finally - HAPPY VALENTINE'S DAY!!
 

På morgonen den 23:e december tömde vi en minst sagt försenad container från Indien. Vi kommer med andra ord ha att göra fram till vi åker på semester - till Indien! - i början på 2016...
 

Tiden räckte inte till för ett personligt julkort i år - ni får hålla till godo med det här från företaget!

Vi åkte på en blixtvisit till Indien i mitten av oktober - utan barn och utan massor med packning... Två dagar i Jodhpur där vi bland annat hälsade på vår leverantör samt två dagar i Delhi där vi träffade vår indiska familj (åtminstone de tre brorsorna) och gick på en stoooor mässa!

Här är lite bilder huller och buller... tiden fanns helt enkelt inte för att fotografera seriöst denna resa. Och 38 grader utan strand/pool eller minsta havsbris tog också lite på krafterna ska erkännas...
 

...börjar lida mot sitt slut. Här kommer lite foton! Och som vanligt varnar vi känsliga besökare för att det som så ofta nu för tiden mestadels är barnfoton...
 

En salig blandning och som vanligt mycket fram och tillbaka även om vi förstås bodde i familjens hus på Fiskargränd i Visby. Tyvärr var vädret inget vidare men det tar vi igen nästa år!

I lördags gjorde Nelly debut för Ursviks 09:or i en träningsmatch.

Här är några foton från sidlinjen! Klicka för bättre foto...
 

Uppdateringarna på den här sidan lyser för det mesta med sin frånvaro. Beklagar det. Arbetet med Telling Stories tar den mesta av tiden. Här är i alla fall lite foton från vår Indien-resa nyligen!

Jag kan tipsa den Råsunda-intresserade att vi med en hastighet av en igelkott håller på att öppna webbshopen på tellingstories.se och först ut är ett vykortspaket med Råsunda-nostalgi.

Klicka här!

Finns även AIK-matchbilder tagna av duktiga Jesper Zerman här.

Många fler produkter kommer släppas på inom kort är planen!

Av jävligt oklar anledningen fungerar INTE henrik@kullberger.se sedan ett par veckor tillbaka. Vi kan väl säga att det jobbas på problemet eller nåt. Använd henrik.kullberger@gmail.com tills vidare!

Halsont och en deprimerande valvaka, då kan jag lika gärna slänga upp lite foton från dagens tripp till Gällnö i Stockholms skärgård!
 

Imorse tog jag och Herr Österman båten ut till Gällnö där vi hade en utomordentligt trevlig dag fjärran en tämligen smutsig valrörelses slutspurt. Foto från Strömkajen.
(Och ja, jag förtidsröstade. Och nej, gräset är inte grönare på andra sidan!)


Inte mycket uppdateringar här nu. All tid går till öppnandet av Telling Stories som du kommer få mer information om snart. Tills vidare kan du följa oss på Instagram och Facebook!

Tillbaks i stan igen. Tänkte jag skulle slänga upp några fler foton från Gotland. Den som följer mig på Instagram och/eller Facebook har kanske sett några av fotona redan då jag rastat kameran någorlunda flitigt under den här Gotlandsvistelsen.

Costa Rica i kvartsfinal i VM och livet leker på Gotland. Vi kämpar på...

Tog bilden häromkvällen när Gotland Runt-båtarna passerade Visby. En fin kväll när man verkligen kunde sakna vår nyligen sålda båt.

I slutet av augusti kommer vi att öppna en inredningsbutik med fotogalleri på Fredsgatan i Sundbyberg. Telling Stories är både namnet och konceptet. Massor med information kommer närmare öppning. Här kommer en skiss över lokalen.

Don't ask...

Etiketter: nelly barn svartvitt

Imorgon söndag kliver jag kanske för sista gången ut från den arbetsplats där jag varit fast anställd sedan 1998 (egentligen började jag långt innan det). Tekniskt sett går jag på föräldraledighet följt av ett års tjänsteledighet. Även om jag provat på ett antal olika roller under åren ska jag nu äntligen kliva ur mina invanda fotspår och testa vingarna i egen regi på riktigt.

Jag och min fru kommer i slutet av sommaren att öppna butik med fotokonst och inredning i Sumpan. Massor med information kommer - inte en chans att du kommer undan!

Här är några foton - minnesbilder? - jag tog i samband med ett av mina arbetspass senaste veckan.

Förlåt melankolisk bildredigering.
 

För kännedom:

Ni som väntar på svar från mig, det kommer. Så småningom.

Etiketter: mamma familj vila i frid

Området runt Old Street, Shoreditch och Brick Lane känns alltmer som Londons svar på Södermalm och jag är inte oreserverat övertygad. Men det funkar som en söndagspromenad, det gör det.

Och sen aningen västerut till fantastiska Trellick Tower förstås!

Uppdateringarna får vänta. Livet kom emellan.

Mitt i centrala London, mellan Liverpool Street och Chancery Lane, ligger Barbican Estate. I ett område som till stor del raserades av tyska bombningar under Andra Världskriget byggde man under 60- och 70-talet här Storbritanniens kanske främsta exempel på nybrutalism.

Området är ren och skär porr. Byggt runt en konstgjord sjö är Barbican förvånansvärt grönt och rätt så populärt vad jag förstår. Områdets tre torn, 123 meter och 42 våningar höga, är minnesmärkta.

Foton från en regnig fredag i april...

Senaste inlägg

Instagram

Mina Englands-resor

Sri Lanka

Gotlands-besök

Fotboll

Senaste kommentarer

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

  • Kristin » Nelly & Cecilias 4-årskalas:  ”Åh, vad roligt att se så fina bilder på Ursviksgänget. Signe var så förnöjd efte..”

Kategorier

Bloggarkiv