Kullberger-foto

Change of course

Den uppmärksamme kanske noterar att jag döpt om den här sidan till fotboll rätt och slätt. Jag tänker framöver använda detta utrymme till världens bästa företeelse i lite mer generella penseldrag. Försöka hitta tillbaka till glädjen. Börjar nämligen bli aningen trött på AIK-aren mig själv.

Råsunda får aldrig falla i glömska. Det tänker jag se till. Däremot kan jag inte göra något åt den förändring AIK genomgår. Det är inte mycket där som tilltalar mig. Men AIK är inte ensamma. Jag upplever bara att det gått så fort. Och att alla andra acklimatiserat sig, men inte jag.

Förändringens tid är nu.

Förstås en hel del Råsunda, lite bortamatcher, groundhopping, gräsrotsfotboll och förrvirrade tankar från en som har ack så svårt att anpassa sig till den moderna fotbollen, det tänker jag bjuda på.

Här är ett halvtaskigt mobilfoto från min senaste Englandsresa:

Vy från bortasektionen på St Andrew's, Birmingham City FC

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

Bloggarkiv