Tåget mellan Hallsberg -> Stockholm ankommer Flen Station.
(Bilden har redigerats)

Originalfoto och med Photoshop-natthimmel nedan.

Vårt nya hem ligger uppe på en kulle med fantastisk vy mot Mellösa Kyrka och dess omgivningar. Inte alls tråkigt att ha naturen inpå knuten!

Julen firades i Solna hos "Ugglorna", och traditionsenligt juldagsfirande i Kallhäll, så första julen i Mellösa blev trots allt på bortaplan. Men god mat och trevligt sällskap som vanligt!

Vi får se, nästa år kanske det blir jul i Mellösa?
Utsikten från nionde våningen på Bollinder Strand i Kallhäll:

Vi flyttar! Vi drar! Pyser! Sticker! Avviker! Dunstar! I månadsskiftet oktober-november flyttar vi till Mellösa i Sörmland. Familj och företag. På riktigt!
Och det ska bli så jävla skönt. 

Här är lite mäklarfoton:
 

Inser att jag här inte har berättat så mycket om fotoprojektet jag gjorde förra året då jag följde Sundbybergs IK i fotbollens Division 2 Norra Svealand. Och ja, vad hände egentligen? Svaret är väl att inte så mycket alls hände. Tyvärr.
 
Jag följde laget under hela 2017 och det blev i mitt tycke en riktigt bra och tämligen unik fotodokumentation. Men det var ganska tydligt att intresset för projektet var rätt svalt i min omgivning. Inte ens klubben fångade upp det, än mindre kommunen, lokala gallerier, tidningar, etc.

Och i ärlighetens namn tappade jag lusten nånstans där när höst övergick i vinter och ansträngde mig inte heller till det yttersta för att få ut materialet.

Dock har jag under 2018 faktiskt fortsatt att fotografera Sumpans matcher med viss oregelbundenhet. Det är utvecklande och fungerar faktiskt också lite som meditation för mig i en stressig vardag.

Vid tillfälle ska jag välja ut mina favoriter och visa här i bloggen!

Här är två foton från förra veckans 3-3-match hemma mot FC Gute på Sundbybergs IP.

Det blev ju en tredje upplaga också av min hyllning till saknade Råsunda Fotbollstadion.
Passa på och köp den på Telling Stories!
 

Har påbörjat ett nytt fotoprojekt; Sundbybergs IK - Division 2 Norra Svealand! Otroligt kul, fria tyglar och helt oklart vad det kommer mynna ut i.
Flera foton hittar du på min privata Instagram.

...skiljde sig från tidigare år då vi den här gången hyrt en husbil i två veckor. Gamla charmiga Wolfgang the Motorhome gjorde ett fint jobb och även vädret visade sig från sin bästa sida! Här kommer en bildkavalkad, högt och lågt, med kanske lite för många solnedgångar och horisonter, vilket är lätt hänt när man är på öjn.

Etiketter: gotland

This post is ment for our foreign friends who don't experience snow very often, or say never. These photos was taken at my fathers "summer house" this weekend.
 

...and finally - HAPPY VALENTINE'S DAY!!
 

På morgonen den 23:e december tömde vi en minst sagt försenad container från Indien. Vi kommer med andra ord ha att göra fram till vi åker på semester - till Indien! - i början på 2016...
 

Tiden räckte inte till för ett personligt julkort i år - ni får hålla till godo med det här från företaget!

Vi åkte på en blixtvisit till Indien i mitten av oktober - utan barn och utan massor med packning... Två dagar i Jodhpur där vi bland annat hälsade på vår leverantör samt två dagar i Delhi där vi träffade vår indiska familj (åtminstone de tre brorsorna) och gick på en stoooor mässa!

Här är lite bilder huller och buller... tiden fanns helt enkelt inte för att fotografera seriöst denna resa. Och 38 grader utan strand/pool eller minsta havsbris tog också lite på krafterna ska erkännas...
 

...börjar lida mot sitt slut. Här kommer lite foton! Och som vanligt varnar vi känsliga besökare för att det som så ofta nu för tiden mestadels är barnfoton...
 

En salig blandning och som vanligt mycket fram och tillbaka även om vi förstås bodde i familjens hus på Fiskargränd i Visby. Tyvärr var vädret inget vidare men det tar vi igen nästa år!

I lördags gjorde Nelly debut för Ursviks 09:or i en träningsmatch.

Här är några foton från sidlinjen! Klicka för bättre foto...
 

Uppdateringarna på den här sidan lyser för det mesta med sin frånvaro. Beklagar det. Arbetet med Telling Stories tar den mesta av tiden. Här är i alla fall lite foton från vår Indien-resa nyligen!

Jag kan tipsa den Råsunda-intresserade att vi med en hastighet av en igelkott håller på att öppna webbshopen på tellingstories.se och först ut är ett vykortspaket med Råsunda-nostalgi.

Klicka här!

Finns även AIK-matchbilder tagna av duktiga Jesper Zerman här.

Många fler produkter kommer släppas på inom kort är planen!

Av jävligt oklar anledningen fungerar INTE henrik@kullberger.se sedan ett par veckor tillbaka. Vi kan väl säga att det jobbas på problemet eller nåt. Använd henrik.kullberger@gmail.com tills vidare!

Halsont och en deprimerande valvaka, då kan jag lika gärna slänga upp lite foton från dagens tripp till Gällnö i Stockholms skärgård!
 

Imorse tog jag och Herr Österman båten ut till Gällnö där vi hade en utomordentligt trevlig dag fjärran en tämligen smutsig valrörelses slutspurt. Foto från Strömkajen.
(Och ja, jag förtidsröstade. Och nej, gräset är inte grönare på andra sidan!)


Inte mycket uppdateringar här nu. All tid går till öppnandet av Telling Stories som du kommer få mer information om snart. Tills vidare kan du följa oss på Instagram och Facebook!

Tillbaks i stan igen. Tänkte jag skulle slänga upp några fler foton från Gotland. Den som följer mig på Instagram och/eller Facebook har kanske sett några av fotona redan då jag rastat kameran någorlunda flitigt under den här Gotlandsvistelsen.

Costa Rica i kvartsfinal i VM och livet leker på Gotland. Vi kämpar på...

Tog bilden häromkvällen när Gotland Runt-båtarna passerade Visby. En fin kväll när man verkligen kunde sakna vår nyligen sålda båt.

I slutet av augusti kommer vi att öppna en inredningsbutik med fotogalleri på Fredsgatan i Sundbyberg. Telling Stories är både namnet och konceptet. Massor med information kommer närmare öppning. Här kommer en skiss över lokalen.

Don't ask...

Etiketter: nelly barn svartvitt

Senaste inlägg

Instagram

Mina Englands-resor

Sri Lanka

Gotlands-besök

Fotboll

Senaste kommentarer

  • Arja kenntoft » Mariaön:  ”Fantastiskt att läsa om detta. När jag tillhörde båtfolket på -90 talet, besökte..”

  • Katja » Mariaön:  ”Spännande läsning, skulle vilja veta mer om hur byggnaden använts. Vi har ankrat..”

  • Lisa » Mariaön:  ”Hej! Tack för infon. La till här igår kväll. Helt tagna av ön! Spännande histori..”

  • Kent W Åberg » Mariaön:  ”Tack för trevlig och nyttig information. Sverige är fullt av historier om männis..”

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

Kategorier

Bloggarkiv