Projekt 366: Januari

Då var det dags att sammanfatta januari månad i 366-projektet (vi är ju bara snart halvvägs in i februari...).

 

Här är de foton jag är mest nöjd med: dag 2,  dag 9, och dag 15.

Jag har lyckats knäppa åtminstone ett foto varje dag, även om det stundtals varit på håret, däremot har det varit ännu svårare att hinna med "framkallning" och publicering. En del foton är jag mycket besviken på, men det har ju varit en  del av projektet, att tvingas leverera varje dag oavsett tidsbrist, sjukdom eller vad det nu kan vara. Jag ligger efter i februari - vilket bland annat inkluderar foton från London - så räkna med massiva uppdateringar måndag och tisdag nästa vecka!

 

Efter lite grubblande har jag dock bestämt mig för att inte nödvindigtvis publicera ett foto från varje dag. Det ligger faktiskt inte i mitt intresse att exponera material jag är missnöjd med. Det finns bättre sätt att marknadsföra sig på. Därför har jag plockat bort lite uppdateringar från januari, men även dolt några av gallerierna, tills jag hunnit få till det så jag vill ha det. Ambitionen är fortfarande att fotografera varje dag, och om jag är nöjd med resultatet, publicera ett foto varje dag. Just as simple.

 

Till sist, tack till er som faktiskt klickar in på sidan och tittar då och då.

Kommentera gärna inlägget:

 • Henrik • 16 februari 2012 20:13:56
  Visst, inget som utesluter att man kan göra det också.
 • Fredrik • 14 februari 2012 21:02:11
  Lite fusk.
  En efteranalys av varför fotot inte blev bra kan ju vara lika intressant för oss okunniga
 • kirsten • 11 februari 2012 18:39:03
  Otroligt vacker bild. I fantasin hör man nästan vargen yla

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Arja kenntoft » Mariaön:  ”Fantastiskt att läsa om detta. När jag tillhörde båtfolket på -90 talet, besökte..”

 • Katja » Mariaön:  ”Spännande läsning, skulle vilja veta mer om hur byggnaden använts. Vi har ankrat..”

 • Lisa » Mariaön:  ”Hej! Tack för infon. La till här igår kväll. Helt tagna av ön! Spännande histori..”

 • Kent W Åberg » Mariaön:  ”Tack för trevlig och nyttig information. Sverige är fullt av historier om männis..”

 • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

 • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

 • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

Bloggarkiv