Kullberger-foto

Svampsafari

Det där med svamp är inte min grej. Min gamla farmor brukade skära ut en bit av svampen, ta en tugga, spotta och konstatera "nej, den var giftig". Bra så. Lördagens jakt på fotogeniska svampar på Harholmen blev något av ett fiasko. Hade hoppats på stora ståtliga saker i rött med vita prickar, men ånej, det var visst en dålig svampsäsong sa proffset. Nu vet ni.

Etiketter: natur harholmen svamp

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

Bloggarkiv