Kullberger-foto

Slussen, del 1

Här kommer några kanske rätt välbekanta vyer för er Stockholmare. Det är en del av ett litet projekt jag håller på med nu i höst/vinter-mörkret. Vi får se vad det blir av det.
 


Jag tänker inte ge mig in i någon debatt om Slussens vara eller icke vara. Min åsikt är att det är en häftig och rätt avancerad trafikplats, banbrytande när den byggdes på 30-talet, och det är lite synd att vi överlag bygger bort historien till förmån för ett tillrättalagt samhälle där det snart inte finns plats för det originella, men jag respekter faktumet att den rasar ihop och inte klarar dagens belastning. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

Bloggarkiv