Kullberger-foto

Livstecken

Så här såg er kära bloggare ut på bild, fångad av AIKiHD, åtminstone i mars/april någongång.

 

Tänkte att ni kanske hade glömt bort eftersom uppdateringarna här är minst sagt urusla. Men jag tänker dock inte ursäkta mig alltför mycket. Arbetet med Dokument Råsunda tar mycket tid nu och nu går jag dessutom in i nästa fas då idéer måste förverkligas för att inte strykas.

 

Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att följa projektet på Twitter. Men information kommer ju också här på sidan med ojämna mellanrum. Tack vare den AIK-hybris som råder i detta nu är det ett oerhört privilegierat jobb, om än allt annat än lätt.

 

Okej, jag lever - vi hörs!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Per » Mariaön:  ”Jätteintressant! Jag var så nyfiken efter att ha åkt förbi i helgen.”

  • Bo Johansson » Välkommen till Stockholm:  ”Evert Taube är ingen Göteborgare, ja född på Stora Badhusgatan men familjen bodd..”

  • Aspudden » Barbican Estate:  ”Fantastiskt! ”

  • Henrik » När vintern kom:  ”Jag vet Jannika, jag vet, det är fruktansvärt.”

  • jannika » När vintern kom:  ”Hemma på råsunda <3 Min första match på friends arena igår och kan ärligt säga a..”

  • karl » Och sen då?:  ”Jävligt schyssta foton”

  • Gertie » Beachy Head Lighthouse:  ”Mycket bra bilder...du har blicken och känslan... och Råsundabilderna är i en kl..”

Bloggarkiv